Hem bu kadar kolay hem de bu kadar lezzetli salatalara bayılıyorum. Fazla söze gerek yok sanırım. İşte tarifim...
Malzemeler:
Ispanağın kök kısımları
Kuru biber
Zeytinyağı
Limon suyu
1 Diş sarımsak
tuz
Hazırlanışı:
Ispanak kökleri ve biberler tencereye alınıp yumuşayıncaya kadar haşlanır (erimemelerine dikkat edelim). Sebzeleri süzüp, damak zevkimize göre zeytinyağ, sarımsak, limon suyu ve tuzla lezzetlendirip servis edebiliriz. Afiyet olsun...
Haşlama işlemi biter bitmez sebzeleri sıcak sudan çıkartıp, soğuk suya tutmayı ihmal etmeyin. Aksi taktirde sıcaklığıyla pişmeye devam ediyor ve eriyor.
Cok lezzetli gozukuyor. Elinize saglik. Sevgilerimle :)
YanıtlaSil:) Çok teşekkür ederim.. pişince de azcık kalıyor tadı damağında kalıyor insanın...
Sil