Malzemeler:
6 orta boy patates
3 orta boy kabak
3 orta boy patlıcan
Sos için:
6 orta boy domates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı:
Sebzeleri dörde bölüp küp şeklinde kesiyoruz. bol sıvı yağ da sırasıyla patates, kabak ve patlıcanları kızartıp servis tabağına alıyoruz. Sos için domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğradıktan sonra sıvı yağ ve tuzunu ilave edip pişiriyoruz. Pişen sosu sebzelerin üzerine döküyoruz. Dilerseniz üzerini maydanozla süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun...
Püf noktası:
Sarımsak sevenler sosu yaparken içine 2 diş ilave ederek daha da lezzetli hale getirebilirler...
0 yorum:
Yorum Gönder